Vi har brug for hinanden

LGBT+ Danmark er et fællesskabSådan har det været siden foreningens fødsel i 1948, og kun sådan kan vi skabe positiv forandring for LGBT+ personer.  

Som medlem bliver du en del af fællesskabet og får demokratisk medindflydelse i foreningens arbejde. Til den årlige generalforsamling har du stemmeret, og du får mulighed for at blive en del af vores politiske udvalg og være med til at præge Danmarks politiske retning.  

Dit medlemskab støtter desuden foreningens arbejdeLGBT+ Danmark modtager økonomisk støtte flere steder, men dit medlemskab går direkte til vores politiske indsats på Christiansborg og i kommunerne.  

Bliv en del af fællesskabet

Her kan du vælge det medlemskab, der passer bedst til dig

3 gode grunde til at blive medlem

1. LGBT+ Danmarks stemme er kun så stor som summen af vores medlemmer.
Vi er et politisk fællesskab for og af LGBT+ personer. Jo flere vi er, jo stærkere står vi, når vi går til politikerne med forslag, der skal forbedre LGBT+ personers vilkår.

2. Den politiske kamp for rettigheder er ikke slut.
Selvom Danmark er langt fremme i kampen om LGBT+ rettigheder, er der stadig meget arbejde forud. Læs hele vores politiske program her 

3. Stadig for mange LGBT+ personer plages af depression, ensomhed og selvmordstanker.
Med dit medlemskab støtter du vores rådgivning, sociale tilbud og informationsindsats, og dermed hjælper du til at sikre fællesskaber og emotionel støtte for LGBT+ personer i hele landet. 

Til gengæld får du

  • Indflydelse på LGBT+ Danmarks arbejde og stemmeret til den årlige generalforsamling.  
  • Mulighed for at sidde i foreningens politiske udvalg. 
  • Adgang til Nordens største LGBT+ bibliotek med over 4000 titler.  
  • Særligt nyhedsbrev for medlemmer. 
  • Medlemsrabatter og -tilbud.

Giv en donation

Kunne du tænke dig at støtte vores arbejde med en økonomisk donation? I feltet herunder, har du mulighed for at give donation. Du kan selv vælge om den skal være enkeltstående, månedlig eller årlig. 

Støt LGBT+ Danmarks arbejde