LGBT+ ligestilling på det danske arbejdsmarked

Hvornår:
18/08/2017 kl. 09:00 – 12:30
2017-08-18T09:00:00+02:00
2017-08-18T12:30:00+02:00
Hvor:
3F
Kampmannsgade
København V
Danmark
Kontakt:
Empatisk Arbejdsmarked

LGBT+ ligestilling på det danske arbejdsmarked

Hvert år i august fejres Pride i København og Århus, som har til formål på en festlig måde at synliggøre LGBT-personer (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transkønnede m.fl.) i samfundet. FIU-Ligestilling tager del i denne markering bl.a. ved at afholde en konference, hvor vi gør status på, hvordan det står til med LGBT-ligestillingen på arbejdsmarkedet og i fagbevægelsen, samt drøfter handlemuligheder.

I år har vi ligesom Priden et særligt fokus på LGBT+kvinder, og hvilke særlige udfordringer de møder på arbejdsmarkedet og generelt i samfundet.
Derudover har vi inviteret repræsentanter fra en række spændende
LGBT+ ligestillingsinitiativer og -projekter, der kan give inspiration til det faglige LGBT+ arbejde.

Formålet er, at blive opdateret på hvordan det står til med LGBT+ ligestillingen på de danske LO-arbejdspladser, og finde nye veje til hvad der kan gøres for at forbedre vilkårene for LGBT-personer på arbejdsmarkedet.

Tillidsvalgte, valgte og ansatte i fagbevægelsen, samt andre der vil være med til at sætte fokus på emnet.

Det endeligt program kan læses her: LGBT på arbejdsmarkedet 2017 detaljeret program

Tilmelding:
FIU-nr.: 5207 17 00 41
Er du medlem af et forbund under LO foregår tilmeldingen i din fagforening gennem FIU-sys på ovenstående FIU-kursusnummer.
Er du medlem af en fagforening uden for LO sker tilmelding til Pia Haandbæk på mail: piha@danskmetal.dk med angivelse af kursusnummer, navn og fødselsdag.