Gruppeledere København

Gruppelederne for Projekt Transit i København (efterår 2015) er Sebastian og Louis. Herunder er præsentationer for hver af dem.

Sebastian

Jeg hedder Sebastian, og er den ene af de 2 frivillige gruppeledere i København.

Jeg identificerer mig som mand med transkønnet baggrund. Det er ikke den identitet, jeg altid har haft, og jeg har tænkt på mig selv og min kønsidentitet på flere forskellige måder over årene.

Jeg bor på Amager, og i min fritid spiler jeg rollespil, danser tango, dyrker fitness, spiser chokolade, ser en hulens masse film og serier og læser en masse.
Når jeg ikke har fri er jeg akademiker; men lige nu har jeg ikke noget job, så jeg læser og skriver om mit fag for mig selv og forsøger at få noget udgivet.
Inden første møde er der mulighed for at skrive til os, hvis det føles som en tryggere måde at finde ud af noget på. Men du skal vide, at vi som gruppeledere er her for at du skal føle dig godt tilpas og tryg ved gruppen. Vi kommer alle til at være nye og skulle mødes og finde ud af det sammen – så du skal ikke være nervøs. (Eller det er du måske, men det er vi andre nok også.)
Du kan skrive til mig og Louis på sebastian@lgbt.dk

Louis

Jeg hedder Louis, og er den anden af de 2 frivillige gruppeledere i København.
Jeg identificerer mig som transkønnet i det trans maskuline spektrum. Min identitet har ændret sig gennem årene, og er noget jeg har udforsket på mange måder.
Jeg bor på Nørrebro, og i min fritid nørder jeg computerspil, ordner have i sommerhuset, står på rulleskøjter, læser tegneserier og meget andet.
Jeg arbejder som underviser på læreruddannelsen, hvor jeg underviser kommende matematiklærere.