LGBT Danmarks juridiske rådgivning søger frivillig rådgiver i København 

Vores travle juridiske rådgiver søger en kollega til at dele opgaver osparre med om de mange forskellige henvendelser, vi modtager. Vi hjælper bl.a. med spørgsmål om forældreskabadgang til assisteret reproduktionudlændingeretarveret, diskrimination m.m. 

Vi søger derfor erådgiver med juridiske kompetencer og engagement i LGBT-spørgsmål. Du kan enten være i slutningen af dine studier eller færdiguddannet. Da vi især får mange spørgsmål inden for det familieretlige og udlændingeretlige område, er det en fordel, hvis du har kendskab til eller interesse for disse områder. 

Udover at blive en del af et mindre juridisk team, bliver du også en del af LGBT Danmarks samlede rådgivning på i alt ca. 10 personer. Vi tilbyder supervision og efteruddannelsesdage og har en god, løbende videndeling mellem den juridiske og den generelle rådgivning. 

LGBT-rådgivningen har åbent torsdage kl. 18-20, hvor vi rådgiver pr. mail, telefon og ved personligt fremmøde. Som juridisk rådgiver har du 1-2 vagter pr. måned, som du koordinerer med den anden jurist. 
Den første torsdag i måneden kl. 17 er der fællesmøde, hvor det forventes, at alle rådgivere er til stede.  

Rådgivningen er en del af LGBT Danmark og ligger centralt på Strøget i København.  

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Louise Hartung Rohde på louisehr@lgbt.dk. 

Tror du, det er noget for dig, så send snarest en ansøgning til juridiskraadgivning@lgbt.dk med din motivation for at søge.