LGBTpersoner til projekt om familiesammenføring søges!

Jeg er Phd-studerende i sociologi og menneskerettigheder ved London School of Economics and Political Science (LSE), England. Jeg søger interview personer til mit PhD-projekt, som er en kritisk undersøgelse af statsborgerskab, familiemigration og den danske udlændingelov

I mit projekt søger jeg (LGBTQ) personer til interviews, som på den en eller anden måde har søgt familiesammenføring i Danmark. Det kan være at du/I har søgt familiesammenføring med et barn gennem adoption eller med en partner/ægtefælle udenfor EU, etc. Jeg er interesseret I, at undersøge hvilke udfordringer de danske regler for familiesammenføring har for LGBTQ personer.

Der er tale om interviews på omkring en times varighed og alle interviews vil blive anonymiseret.

Hvis du er interesseret i at deltage eller hører næremere om projektet, er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående.

Med venlig hilsen,

Linda Lund Pedersen

Email l.l.pedersen@lse.ac.uk

Tlf.nr. (+45) 60811688

Link: http://www.lse.ac.uk/sociology/Home.aspx

Department of Sociology & The Centre for Study of Human Rights

London School of Economics and Political Science, London, UK